Ovo je opis novog dečka Jelene Karleuše? Ona otkrila sve do najsitnijih detalja, ko li je ova zverka?
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

otkrila sve

Ovo je opis novog dečka Jelene Karleuše? Ona otkrila sve do najsitnijih detalja, ko li je ova zverka?

Jelena je nedavno otkrila da se u njenom životu pojavila nova muška osoba.

Objavljeno: 10:20h

Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić ovih dana su u centru pažnje zbog sporazumnog razvoda koji su potpisali.

Jelena je gostovala na Kuriru i to prilikom je progovorila o novom partneru.

- Rekla sam to nedavno, lud mora da stoji pored mene. Da sedi pored mene i ispred mene. Tek tada ću reći pojavio se. Jer sve dok je neko u mojoj senci, ima neki problem, sve dok sam ja "luda", neću pominjati partnera. To je i bio problem negde sa mnom i sa Duškom, gde on nikada nije stao ispred mene - navela je Jelena za "Kurir", pa istakla:

1 / 7 Foto: Tamara Trajković

- Mislim da pravu mene niko ne poznaje, ali ono što ljudi znaju jeste da sam izuzetno hrabra, srčana i neko ko ne preza od toga da bude predvodnik u mnogim stvarima. Kako ja da imam partnera koji nije sve to puta 2 ili puta 3? Kako bi taj s*ks izgledao? Kako bi taj partnerski odnos izgledao?

"Rekla mi je da su je zvali!" Karleuša o gostovanju Milice Pavlović kod Cece: Volela bih da pričam sa njom, ne bi mi parirala!

Podsetimo, Jelena je nedavno otkrila da se u njenom životu pojavila nova muška osoba. Na naše pitanje da li se zaljubila, Jelena je rekla:

- Vi biste voleli da budem zaljubljena? (smeh) Mislim da najbolje sijam kada sam na bini i kada se družim sa mojom publikom. Iskreno, meni muškarac nije potreban da bih puno sijala. Mogu da kažem da muškarci mogu da učine da se ja lepo osećam, a mogu i da mi pokvare raspoloženje, to je već poznato... - istakla je ona tada za "Telegraf".

00:38

SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA! Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena

(Espreso/24sedam/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.